Служба продажу dozator@ukr.net
Онлайн підтримка
Потрібна допомога?
Дозавтоматы связаться с нами

Засідання ради виробників альтернативних видів палива та обладнання Кіровоградської області

Засідання ради виробників альтернативних видів палива та обладнання Кіровоградської області

12 квітня заступник голови облдержадміністрації О.Чернявський провів засідання ради виробників альтернативних видів палива та обладнання Кіровоградської області при облдержадміністрації.

Розглянуто питання: про стан реалізації в роботі програми енергоефективності області на період до 2015 року; про напрямки впровадження енергоефективних проектів; про досвід із впровадження у використання котельного обладнання, що працює на альтернативних видах палива; про напрацювання ПАТ "Кіровоградський завод дозуючих автоматів" у сфері використання альтернативних видів палива.

У заході взяли участь керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України, заступники голів райдержадміністрацій, заступники міських голів міст обласного значення, керівники окремих підприємств області.

Також, учасники заходу відвідали Живанівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад №1 "Пролісок" та приватне підприємство, де встановлено котельне обладнання, що працює на альтернативних видах палива.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
17 + ? = 24