Служба продажу dozator@ukr.net
Онлайн підтримка
Потрібна допомога?
Дозавтоматы связаться с нами

У Кіровограді знають про альтернативне паливо

У Кіровограді знають про альтернативне паливо

У Кіровограді відбулася науково-практична конференція "Практичний досвід та доцільність застосування альтернативних видів палива на території області".

Перед початком конференції Андрій Ніколаєнко разом з директором ПАТ "Кіровоградський завод дозуючих автоматів" Євгеном Ткачовим оглянув територію заводу, виробничі цехи, ознайомився з асортиментом виготовляється на "Дозавтомати". Керівнику області представили лінійку твердопаливних котлів, які використовують будь-які види біопалива. Основний їх перевагою є те, що котли працюють в автоматичному режимі, вимагають від людини тільки завантаження палива і не вимагають установки додаткового обладнання.

Відкриваючи конференцію, Андрій Ніколаєнко відзначив: - Сьогодні я в черговий раз переконався, що на Кіровоградщині діє потужне підприємство, яке здатне виробляти не тільки точну вимірювальну техніку для різних галузей економіки, зерносушарки для сільгосппідприємств і обладнання для будівельників, а також сучасну опалювальну техніку. Ми побачили, як на підприємстві втілюється в життя, то, до чого нас закликає Президент України - широке впровадження нових технологій, заснованих на використанні значно дешевших поновлюваних видів палива, - зазначив голова ОДА.

Учасники конференції відзначали, що сьогодні економіка держави відчуває колосальне тягар, закуповуючи і використовуючи у виробництві і в соціальній сфері надзвичайно дорогий імпортний газ, який гальмує динамічний розвиток через енерговитратності. Тому стратегічне завдання, яке поставив Глава держави перед Урядом, перед владою на місцях - зменшити залежність від імпортного газу і нафти, зокрема, знизити використання природного газу в теплоенергетиці - на 50%.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
12 + ? = 15